У "Нафтогазі" повідомили, коли відшкодують українцям цінову різницю програми "Газ про запас" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Нафтогазі" повідомили, коли відшкодують українцям цінову різницю програми "Газ про запас"

Енергетика
1273
НАК “Нафтогаз України” відшкодує цінову різницю учасникам програми “Газ про запас” у кінці квітня – початку травня через систему газзбутів.
Про це повідомив глава правління компанії Андрій Коболєв в ефірі телеканалу “Україна 24”.
За його словами, гроші будуть повернуті в кінці опалювального сезону. В компанії очікують, що це можна буде зробити в кінці квітня – початку травня.
“Ми передбачили пункт, що якщо ціна на ринку або та ціна, за якою ми будемо поставляти газ, буде меншою, ніж ціна “газу про запас”, то ми різницю повернемо. Тобто фактично наші споживачі отримали страховку, якби ціна почала зростати, а якщо вона стане меншою – ми повертаємо різницю. Як на мене це максимально лояльні і максимально чесні умови, які ми зробили для захисту українських споживачів”, – пояснив Коболєв.

Довідка Finance.ua

  • Продукт «Газовий запас» дозволяв побутовим споживачам придбати заздалегідь необхідні обсяги газу за низькою літньою ціною для використання його протягом опалювального сезону.
  • Побутовий споживач міг закупити на цих умовах до 25 тис. куб. м газу. Скористатися пропозицією можна було до 25 вересня.
  • Відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам (газзбутам) в рамках цього продукту складала 4874,42 грн за тис. куб. м (без ПДВ, а також без урахування вартості транспортування, розподілу і надбавки постачальника).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас