ТОП-5 найпопулярніших товарів на карантині: що купують українці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найпопулярніших товарів на карантині: що купують українці

Особисті фінанси
5155
ТОП-5 найпопулярніших товарів, які в умовах пандемії коронавірусу і карантину купують українці, назвав економіст Андрій Новак.
За його словами, попитом, крім масок і туалетного паперу, користується також алкоголь.
“По-перше, це захисні маски, дезінфікуючі засоби, потім — продукти харчування тривалого зберігання, туалетний папір і алкоголь. Це те, що сьогодні більше купують, в умовах карантину”, — сказав він.
Експерт додає, що навіть в умовах тривалого карантину й імовірних труднощів з імпортом продукції в Україну, перераховані вище позиції навряд чи стануть дефіцитними. Україна має всі можливості їх виробляти в достатній кількості для “покриття” внутрішнього попиту, пояснює Новак.
“…За всіма п’ятьма позиціями у нас, українців, є можливості їх виробляти. Наприклад, щодо масок – тут все залежатиме від фінансування їх виробництва, щодо дезінфікуючих — думаю, вистачить, реакція влади вже є, а решта продуктів, папір і алкоголь — з цим в Україні ніколи проблем не було, власного виробництва вистачає. Тому дефіциту на цей товар не очікую”, – резюмував він.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник за кредитами

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас