Україні необхідно ухвалити "антиколомойський" закон і запустити ринок землі - МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні необхідно ухвалити "антиколомойський" закон і запустити ринок землі - МВФ

Казна та Політика
794
МВФ відзначає значний прогрес у переговорах щодо нової програми EFF для України і акцентує на ухваленні законодавства щодо вдосконалення структури регулювання в банківському секторі, а також щодо земельної реформи.
Про це йдеться в заяві директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крісталіни Георгієвої, розміщеній на офіційному сайті МВФ.
“Протягом останнього тижня був досягнутий дуже хороший прогрес у переговорах з українською владою про нову домовленість щодо програми розширеного фінансування”, – заявила Георгієва.
За її словами, Україні необхідно ухвалити так званий “антиколомойський” законопроєкт і законопроєкт про ринок землі. Реалізація цих кроків могла б сприяти виділенню фінансів для України в більшому розмірі, ніж оголошувалося раніше.
“Ухвалення законодавства щодо вдосконалення структури регулювання в банківському секторі, а також щодо земельної реформи дозволило б швидко просунутися вперед і завершити роботу над параметрами нового договору, з доступом до більших ресурсів, ніж передбачалося раніше”, – підкреслила Георгієва.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас