Депозит державного Укргазбанку – безпека та додатковий дохід для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозит державного Укргазбанку – безпека та додатковий дохід для українців

Особисті фінанси
124
Надійне збереження коштів наразі чи не найактуальніше питання для українців. Та в нових реаліях дуже важливо мати доступ до інформації та зберігати спокій. Ми підготували відповіді на питання, які можуть виникнути у клієнтів.
Де краще зберігати кошти?
Депозит у державному банку забезпечить надійне збереження коштів та стабільний дохід. Ми пропонуємо широкий вибір програм, як із можливістю отримання відсотків щомісячно, так і в кінці строку. Щоб менше контактувати з готівкою, яка є джерелом розповсюдження бактерій, та мати постійний доступ до своїх коштів, можна користуватися картковим депозитом «ПроЗапас».
Який ступінь надійності має УКРГАЗБАНК?
Згідно з Рішенням Правління НБУ, УКРГАЗБАНК вже другий рік поспіль отримує статус системно важливого банку. Системно важливі банки концентрують значні обсяги капіталу, активів, зобов’язань, а також, зазвичай, характеризуються значним обсягом та складністю операцій. Тому для них діють підвищені вимоги, покликані забезпечити додатковий запас їхньої стійкості. Актуальні рейтинги банку ось тут.
Як банк посилює безпеку готівки?
Наразі важливим є мінімізувати контакт з готівкою. Майже усі відділення УКРГАЗБАНКУ мають спеціальні ультрафіолетові лампи, які проводять дезінфекцію готівкових коштів. Всі наші касири контактують з готівкою виключно в рукавичках та захисних масках. До того ж, Нацбанк забезпечує банки готівкою із запасів, сформованих у попередній період (до поширення інфекції), та готівкою, яка пройшла карантин. Однак після контакту з готівкою все ж таки варто ретельно мити руки щонайменше 30 секунд.
Чи можна оформити депозит без візиту в банк?
Ви можете поповнити або пролонгувати свій депозит безпосередньо через Контакт-центр УКРГАЗБАНКУ у режимі 24/7.
Чи безпечно відвідувати відділення банку?
Звичайно, але за можливості краще утриматися від прогулянок та візитів до банку. У будь-якому разі, всі наші співробітники та клієнти щодня проходять температурний скрінінг та дезінфекцію рук. Наші співробітники забезпечені захисними масками та рукавичками, а клієнти обслуговуються у відділеннях виключно при наявності масок.
Чи зможе банк обмежити повернення депозитів під час дії режиму надзвичайного стану?
У жодному разі. УКРГАЗБАНК вважає за необхідне запевнити своїх клієнтів, що заходи, спрямовані на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19), жодним чином не вплинуть на можливість клієнтів користуватись коштами, які розміщені на рахунках у банку, а також на збереження цінностей, довірених банку.
Вкладники УКРГАЗБАНКУ обслуговуються у звичайному режимі, кошти можна отримати відповідно до умов договору. Єдине прохання – завчасно попереджати менеджерів банку про ваше бажання зняти кошти з депозиту, аби ми могли оперативно підготувати необхідну суму, зокрема в іноземній валюті.
Чи можна знімати кошти з рахунків?
Усі наші операції здійснюються у звичайному режимі. Наші клієнти, як і раніше, за потреби можуть отримати кошти у будь-який час.
Чи будуть нараховуватися додаткові відсотки до депозитів під час карантину?
Звичайно. Державний УКРГАЗБАНК піклується про доходи українців, особливо під час карантину та посиленої протидії уряду у розповсюдженні вірусу, а тому впровадив надбавки до депозитів як у національній, так і в іноземній валюті – 0,5% та 1% річних. Більше тут.
Як працюють відділення банку?
Усі відділення банку працюють у звичайному режимі, окрім тих, що працюють в пунктах контролю через державний кордон України. Графік роботи можна знайти на сайті.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас