Кличко запевнив, що Київ продовжить будівництво розв'язок та мостів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко запевнив, що Київ продовжить будівництво розв'язок та мостів

Казна та Політика
506
Мер Києва Віталій Кличко запевнив, що попри втрати в бюджеті міста, пов’язані з обмежувальними заходами, міська влада продовжить будівництво розв’язок та мостів у столиці.
Про це він сказав в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“Ми всі сподіваємося, що до поганого сценарію не дійде, але я можу сказати, що дохідна частина бюджету міста Києва, за попередніми розрахунками, вже зменшиться. Це частина бюджету, яка пов’язана з розвитком нашого міста. Тим не менш, ті плани, які я як мер міста пропонував киянам, що стосується будівництва розв’язок і мостів, я сподіваюся, ми зможемо реалізувати”, – сказав Кличко.
Він зазначив, що через карантин столиця може втратити понад мільярда гривень.
“Зараз працює два штаби. Один з них працює по ліквідації наслідків, що стосується цієї небезпечної хвороби, і другий штаб вже працює в економічному напрямку, ми зараз прогнозуємо ті наслідки, які можуть бути для столиці, для економіки. Вже зараз я можу сказати що втрати — приблизно десь мільярд гривень, але я не виключаю, що ця цифра буде збільшуватися, ми не можемо прогнозувати, наскільки довго триватиме карантин. Ми також залежні від ситуації та від ситуації у світовій економіці, вона має великий вплив і на місто Київ, і на Україну”, – сказав Кличко.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас