Уніка разом з платформою Медікіт впровадила телемедицину для своїх клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка разом з платформою Медікіт впровадила телемедицину для своїх клієнтів

Особисті фінанси
142
Уніка разом з платформою Медікіт впровадила телемедицину для своїх клієнтів
19 березня 2020 року комунікаційна платформа «Медікіт» провела перші онлайн консультації для клієнтів з добровільного медичного страхування компанії «Уніка».
В рамках співпраці клієнти Уніка з добровільного медичного страхування, яких сьогодні компанія налічує більше 89 тис., мають можливість отримати онлайн консультацію з лікарем в форматі чату, аудіо або відео на сайті
На сьогоднішній день на платформі зареєстровано 12 300 клієнтів, яким надають консультації лікарі 46 різних спеціалізацій, маючих досвід роботи в провідних державних та приватних медичних закладах України.
«Уніка вживає всіх необхідних та додаткових оперативних заходів з метою надання своєчасних і якісних страхових послуг своїм клієнтам. Беручи до уваги небезпечну ситуацію з поширенням вірусу COVID-19, і труднощами, пов’язаними з організацією особистого прийому лікарів для застрахованих, в тому числі при інших захворюваннях і скаргах, ми пропонуємо своїм клієнтам скористатися послугою Телемедицини, яка є дуже доцільною в теперешніх умовах.» – Олена Ульє, Голова Правління Страхової компанії «Уніка».
Партнерство Уніка і Медікіт — це важливий крок, назустріч якісній та доступній медицині в Україні.
Довідка:
UNIQA в Україні:
UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні компанії «Уніка» і «Уніка Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників Уніка в Україні обслуговують близько 1 мільйона страхових полісів. Страхова компанія «Уніка» володар Customer’s Friend- Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюріх, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.
UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії та Центральній і Східній Європі (ЦСЄ). Близько 20 000 співробітників і ексклюзивних партнерів з продажу обслуговують понад 10,1 мільйона клієнтів в 18 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку більше 21%. UNIQA працює на 15 ринках в зростаючому регіоні ЦСЄ: Албанія, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Угорщина, Косово, Македонія, Чорногорія, Польща, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина та Україна. UNIQA Group також включає страхові компанії в Швейцарії і Ліхтенштейні.
Довідка:
ТОВ Медікіт – медична комунікаційна платформа, зареєстрована 12 січня 2018 року. Платформа розвиває комунікаційні сервіси для пацієнтів та лікарів. Статутний капітал компанії складає 20 млн гривень. На сьогоднішній день, платформа обслуговує 12 300 клієнтів.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас