Держспоживслужба призупинила перевірки до закінчення карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держспоживслужба призупинила перевірки до закінчення карантину

Казна та Політика
289
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на час карантину зупинила заплановані перевірки господарської діяльності, в тому числі в рамках проєкту «СТОП фальсифікат. МЕД».
Про це повідомляє пресслужба відомства.
“Заходи державного контролю, заплановані Держспоживслужбою, в тому числі в рамках масмедійного проєкту «СТОП фальсифікат. МЕД», будуть продовжені після зняття карантину або обмежувальних заходів, визначених законодавством”, – ідеться в повідомленні.
У пресслужбі нагадали, що заборона на проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності діє у період карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (Covid-19). Це передбачено Законом України від 17 березня 2020 року №530-ІХ.
З 12 березня по 3 квітня 2020 року на всій території України встановлено карантин та заборонено роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, а також заборонено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями).
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас