todobank від "Мегабанк" вводить кешбек на сплату комунальних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

todobank від "Мегабанк" вводить кешбек на сплату комунальних платежів

Особисті фінанси
67
У зв’язку із запровадженням карантину через пандемію коронавірусу COVID-19 мобільний банк todobank першим в Україні повертатиме частину грошей клієнтам, які розплачуватимуться за комунальні послуги онлайн.
todobank від "Мегабанк" вводить кешбек на сплату комунальних платежів
1% кешбеку користувачі карток todobank відтепер отримуватимуть не тільки від розрахунків карткою у магазинах, аптеках, на АЗС та в інтернет-магазинах, а й від сплати «комуналки» за єдиною квитанцією ЄРЦ у мобільному банку todobank.
Нововведення запрацює з 23 березня.
Фінансову мотивацію при сплаті комунальних платежів для харків’ян та жителів області банк запроваджує для того, щоб стимулювати дотримання протиепідемічних заходів, зокрема, ізоляції. Крім того, у зв’язку з обмеженням роботи метрополітену, банк тимчасово призупиняє роботу частини пунктів прийому комунальних платежів у Харкові.
Банк також долучається до ініціативи європейської та української бізнес-спільнот, які нині активно допомагають суспільству впоратися із викликами, спричиненими розповсюдженням вірусу. «МЕГАБАНК» зі свого боку закликає колег згуртуватися для спільної відсічі хворобі.
Голова Правління АТ «МЕГАБАНК» Олексій Яценко:
– «МЕГАБАНК» як соціально відповідальна компанія усвідомлює серйозність ситуації, яка нині склалася у нашій країні та й у всьому світі через поширення небезпечного вірусу. Період сплати комунальних платежів – це черги та масові скупчення людей у відділеннях, контакт із готівкою. Під час карантину цього треба уникати, тому разом із нашим проектом, мобільним банком todobank, вводимо кешбек на «комуналку». Це наше дякую, передусім, тим, хто в ці дні проявляє свою соціальну відповідальність – дотримується карантину й залишається вдома. Закликаю харків’ян робити розрахунки онлайн і не наражати себе на небезпеку, виходячи без потреби з дому.
Як отримати кешбек при сплаті комунальних платежів.
1. Скачати на смартфон безкоштовний мобільний додаток todobank https://todobank.com.ua.
2. Замовити у додатку картку todobank, яку безкоштовно доставить кур’єр.
3. Сплатити карткою todobank у мобільному додатку todobank «комуналку» єдиною квитанцією ЄРЦ.
4. Отримати на рахунок 1% кешбеку.
За консультаціями звертайтеся за номером безкоштовної гарячої лінії: 0-800-50-44-88.
Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня до 3 квітня 2020 року на усій території України встановлено карантин.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас