Криптовалютний хедж-фонд закрився після обвалу ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалютний хедж-фонд закрився після обвалу ринку

Фінтех і Картки
1819
Криптовалютний хедж-фонд Adaptive Capital планує закритися після події 12 – 13 березня обвалу ринку, повідомляє The Block.
“Adaptive прийняла рішення припинити операції і повернути кошти, що залишилися учасникам фонду. Ми переконані, що ризики роботи в такій нестабільній середовищі перевищують потенційні вигоди”, – йдеться в адресованому інвесторам листі.
В компанії поскаржилися на “неповноцінність інфраструктури”, через яку проблематично належним чином реагувати на рухи волатильного ринку.
Зокрема під час падіння ціни біткойнів нижче $ 4000 платформа BitMEX стикалася з серйозними перебоями протягом приблизно 45 хвилин, протягом яких не оброблялися торгові накази користувачів. Представники популярної криптодеривативної біржі пояснили ці проблеми розподіленими атаками типу “відмова в обслуговуванні” (DDoS) .
Джерела стверджують, що під час обвалу Adaptive втратили більше 50% капіталу. Це стало серйозним ударом як для інвесторів, так і для самого фонду, який з 3 жовтня 2018 року по 3 травня 2019 року показав прибутковість в 552,77%.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас