Sharp подала в Японії до суду на Tesla і вимагає заборонити ввезення електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sharp подала в Японії до суду на Tesla і вимагає заборонити ввезення електромобілів

Фондовий ринок
14654
Японська компанія Sharp активізувала свою діяльність на правовому полі. За останні місяці Sharp подала позови проти низки компаній, звинувативши їх у крадіжці технологій або неправомочному використанні патентів.
Японське інформагентство Nikkei повідомило, що підрозділ Sharp в місті Осака подав позов до Токійського окружного суду проти японського підрозділу компанії Tesla. У поданому документі Sharp стверджує, що американський виробник електромобілів порушив патенти компанії на бортове обладнання зв’язку.
Як загороджувальний захід проти порушень Tesla компанія Sharp просить суд заборонити ввезення в країну трьох моделей електромобілів компанії. Компанія Sharp в минулому займалася розробкою і виробництвом широкого спектру електронних компонентів, включаючи автомобільну електроніку. Наприклад, в 2007 році це було однією з цілей кооперації діяльності Sharp і компанії Pioneer. Незабаром після цього криза 2008 року і загальне уповільнення економіки Японії поставили хрест на спільній роботі компаній, але щось було збережено в патентах.
З початку року Sharp подала патентні позови проти компаній Vizio і OPPO та низки інших виробників телевізійних панелей і виробів. Японський виробник звинувачує їх у порушенні 12 патентів, що стосуються виробництва LCD-панелей. Позов проти Tesla занурює Sharp у світ автопрому. Зрештою, електромобілі Tesla ― це ж гаджети, як запевняє нас Ілон Маск і його шанувальники.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас