До уваги Клієнтів! Інформація щодо роботи відділень АТ "Банк Січ" у період карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги Клієнтів! Інформація щодо роботи відділень АТ "Банк Січ" у період карантину

Особисті фінанси
38
Шановні клієнти, сьогодні увесь світ зіткнувся із загрозою стрімкого поширення коронавірусу (COVID-19).
У таких умовах для Банку Січ найвищим пріоритетом залишається забезпечення високого рівня банківського сервісу та безпеки клієнтів і співробітників.
Хочемо Вас запевнити, що ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб у цей непростий період Ви відчували себе впевнено та мали безперебійний доступ до всіх послуг, які надає банк.
У першу чергу звертаємо Вашу увагу на те, що наші відділення продовжують свою роботу, за виключенням відділень, розташованих у приміщеннях в ТРЦ, Центрах надання адміністративних послуг, та забезпечені необхідними санітарними засобами. З режимом роботи відділень Ви можете ознайомитись тут.
Водночас, закликаємо відповідально ставитися до здоров’я Вашого і Ваших близьких та утриматися від відвідання людних місць (у тому числі банківських відділень) та мінімізувати використання готівки (бо саме на купюрах накопичується значна кількість бактерій).
У зв’язку з цим нагадуємо про можливість отримання банківських послуг онлайн:
за допомогою системи «Клієнт-Банк» для бізнесу Ви можете здійснити більшість операцій дистанційно, а для вирішення актуальних питань рекомендуємо звернутися до відділень Банку;
здійснення операцій з карткою за допомогою сайту Банку sichbank.com.ua:
миттєві платежі (мобільний зв’язок, комунальні послуги, грошові перекази, перекази за реквізитами, оплата за послуги інтернету, телебачення, телефонії, страхування, дистрибуцію та охорону) , переказ з карти на карту.
Майже за 10 років своєї діяльності наш банк неодноразово стикався із викликами ринку та успішно долав кризи. Ми проходили всі перешкоди, адже банк завжди ставив за пріоритет потреби клієнта, як його надійний партнер.
Ми наголошуємо, що неухильно виконуємо і будемо виконувати свої зобов’язання перед клієнтами щодо укладених депозитних договорів та виконання своїх зобов’язань за ними! Це стосується як діючих, так і договорів, які ще будуть укладатися з клієнтами банку. Виплати нарахованих відсотків за депозитними вкладами та суми депозитів по закінченню вкладу виплачуються у валюті вкладу ( UAN/USD/EUR) своєчасно, на умовах укладених договорів!
Інформацію та консультацію про послуги та діяльність банку Ви можете отримати у відділеннях за місцем Вашої локації та/або зателефонувавши за номером (044) 207 14 75
Щиро вдячні Вам за вибір нашого банку та співпрацю із нами. Ми впевнені, що і ця ситуація буде вирішена нашими спільними свідомими зусиллями. Бережіть себе.
Ваш Банк Січ
За матеріалами:
Банк Січ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас