Кирило Шевченко: Укргазбанк буде “швидкою фінансовою допомогою” підприємствам, які ведуть боротьбу з коронавірусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кирило Шевченко: Укргазбанк буде “швидкою фінансовою допомогою” підприємствам, які ведуть боротьбу з коронавірусом

Особисті фінанси
35
Державний УКРГАЗБАНК як соціально-відповідальний банк робить свій вклад у боротьбу за здоров’я та безпеку українців, а тому забезпечуватиме максимально доступним фінансовим ресурсом вітчизняні підприємства, діяльність яких спрямована на боротьбу з розповсюдженням COVID-19, пом’якшенням його наслідків та підтримкою населення на період впровадження карантинних заходів. В першу чергу, мова йде про виробників медичних препаратів, обладнання та засобів індивідуального захисту.
“Ми розуміємо, що в умовах карантину наявність достатньої кількості дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту громадян є першочерговими кроками для унеможливлення розповсюдження інфекції. А тому, разом з колегами – чотирьохтисячним колективом УКРГАЗБАНКУ – хочемо бути максимально корисними нашій державі у цей непростий час.
Ми будемо оперативно розглядати такі заявки і приймати рішення якнайшвидше. Наше головне завдання – зробити таке фінансування, цю “швидку допомогу” необтяжливою для бізнесу, який і так переживає важкі часи. Адже зараз вони мають зосередитися на порятунку тисяч життів, а ми повинні взяти на себе вирішення фінансових питань. Час мобілізувати наші зусилля і спільно протидіяти загрозі”, – наголосив Кирило Шевченко, голова правління УКРГАЗБАНКУ.
Менеджери УКРГАЗБАНКУ розглядатимуть заявки на отримання лімітів на поповнення обігового капіталу від таких виробників першочергово та у максимально стислі строки, за можливості, враховуватимуть особливості та потреби кожного підприємства.
Доступне фінансування зможуть отримати як великі підприємства, так і представники малого і середнього бізнесу.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас