Dinero перейшла на дистанційний режим роботи, продовжуючи кредитувати клієнтів онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dinero перейшла на дистанційний режим роботи, продовжуючи кредитувати клієнтів онлайн

Особисті фінанси
63
Щоб зупинити поширення пандемії коронавірусу, 12 березня Міністерство охорони здоров’я України рекомендувало роботодавцям відправити своїх співробітників на віддалену роботу. З цього приводу влада ввела карантин по всій території країни, закривши місця масового скупчення людей, і закликала громадян не виходити з дому.
З метою убезпечити своїх співробітників від ризику зіткнутися із небезпечним захворюванням, керівництво ФК Dinero прийняло рішення перейти на дистанційний режим роботи. Оскільки компанія і так веде свою діяльність онлайн, даний крок жодним чином не вплинув на внутрішні процеси і на видачу позик клієнтам. Співробітники продовжують працювати в штатному режимі, але в безпечному для себе і оточуючих місці – вдома.
Зокрема, Генеральний директор Dinero Ілля Веселий у своєму відеозверненні до колег настійно рекомендував дотримуватися вказівок МОЗ України – не ризикувати власним здоров’ям і не наражати на небезпеку інших.
«Перед нами черговий новий челендж, – каже Ілля Веселий, – який ми повинні гідно пройти. У цей час ми продовжуємо працювати віддалено від офісу, але з колишньою самовіддачею і відповідальністю. Вірю, що разом ми впораємося, адже Dinero – фінтех-компанія, і для цього ринку віддалений режим роботи – звичне явище. Разом ми впораємося із кризою! Будьте здорові!”.
Компанія ні на хвилину не сумнівається у правильності вжитих заходів, адже в умовах світової епідемії діяти потрібно зважено, оперативно та максимально консолідовано.
Розуміючи потреби своїх клієнтів, Dinero продовжує видавати позики повністю дистанційно, цілодобово, позбавляючи їх необхідності виходити з дому і відвідувати відділення фінансових організацій, тим самим, ризикуючи власним здоров’ям.
Таким чином, перейшовши на дистанційний режим роботи, компанія підтримала заходи української влади щодо зниження ризику зараження людей коронавірусом і припинення його поширення у світі.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас