Як отримати кредит на навчання в Україні? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати кредит на навчання в Україні?

Особисті фінанси
345
Для того, щоб займати високу посаду, а також отримувати відповідну зарплату, обов’язково необхідно мати вищу освіту. За наявності диплома вищого навчального закладу перед здобувачем відкриваються ті двері, які закриті для кандидатів на посаду без цього документу. Але часто через нестачу фінансів доводиться відмовлятися від отримання освіти. Людина продовжує працювати на низькооплачуваній роботі, отримуючи копійки.
Рішенням проблеми може стати кредит на навчання. Таку позику можливо отримати у фінансовій компанії, яка бере участь у державній програмі і видає кошти студентам на пільгових умовах.
В чому полягає суть пільгового кредитування?
Кредит з пільговим періодом на навчання – це державна допомога, яка має цільове призначення. Іншими словами, якщо ви вирішили оформити кредит на навчання, то не зможете витратити гроші на свій розсуд. Позикові кошти можуть видаватися на оплату контрактної форми навчання в конкретному вищому навчальному закладі.
Кредит на навчання видається у конкретній фінансовій установі під низький відсоток на таких умовах:
Щоб отримати позику, необхідно надати довідки та інші документи, які є доказом того, що дані кошти необхідні саме для оплати навчального процесу. Тут процентна ставка може складати 3% річних, що значно нижче комерційного кредитування.
Кредитні кошти видаються на тривалий проміжок часу. Після закінчення навчання клієнт банку має можливість повертати кредитні кошти протягом 15 років.
Вік позичальника повинен перевищувати 18 років.
Переваги кредитів на навчання
Позики на навчання мають кілька переваг:
При оформленні кредиту на оплату навчання позичальник має можливість відразу ж подати документи до ВНЗ і почати навчання без зволікання. Таким чином, після отримання державної допомоги ви зможете не відкладати освіту на кілька років.
Кредитна програма надає можливість студенту як оплатити курси підвищення кваліфікації, так і повноцінне навчання в університеті або коледжі.
Державне кредитування здійснюється на більш вигідних умовах, ніж комерційне.
Якщо потенційному студентові ще не виповнилося 18 років, отримати кредит на освіту може один з його батьків.
Кредити на навчання видаються досить швидко. Це говорить про те, що вам не потрібно буде витрачати дорогоцінний час на пошук необхідних коштів.
Dinero – швидкий спосіб отримання кредитних коштів на оплату навчання
Якщо з яких-небудь причин вам відмовлено в отриманні державної кредитної допомоги на оплату навчання у ВНЗ, можете скористатися можливістю онлайн-кредитування. Це зручно, оскільки немає необхідності збирати велику кількість довідок, залучати поручителів, зазначати цільове призначення кредиту чи доводити чистоту кредитної історії.
Для того, щоб подати заявку, заповніть інтернет-форму, де вказажіть особисті дані. Суму і строк кредиту можна зазначити за допомогою онлайн-калькулятора, який також розміщений на офіційному сайті мікрофінансової організації.
Після перевірки особистих даних позичальника гроші будуть зараховані на рахунок клієнта МФО протягом декількох хвилин. Тут дуже рідко надаються відмови, так як “Дінеро” піклуватися про своїх клієнтів і намагається стати в нагоді в будь-якій складній фінансовій ситуації.
Що стосується погашення заборгованості, зробити це можна за допомогою особистого кабінету користувача у відділенні будь-якого банку України або через термінал самообслуговування.
Dinero – онлайн-сервіс швидкого кредитування, який допоможе отримати необхідну суму грошей для оплати навчання у бажаному навчальному закладі України.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас