Alfa-Mobile Ukraine: не виходь на вулицю, виходь на зв’язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alfa-Mobile Ukraine: не виходь на вулицю, виходь на зв’язок

Особисті фінанси
31
Альфа-Банк Україна сьогодні оновив мобільний банк Alfa-Mobile Ukraine. Тепер користувачі, а це понад 700 000 клієнтів, зможу ще швидше та зручніше розв’язувати будь-які фінансові питання, не залежно від місця, часу та … карантину.
У новому релізі додано розділ «Мої розстрочки». Він знаходиться в блоці «Сервіси» кредитної картки. Розділ дозволяє відстежувати стан поточних розстрочок: перелік, загальну суму заборгованості та статус погашення.
Також можливості розділу «Курси валют» розширені ще одним варіантом прямого обміну, а саме: USD на EUR і навпаки – EUR на USD.
Для більшої зручності спрощений процес активації нової картки й встановлення PIN-коду, а також процес оформлення кредиту онлайн. Про доступність останнього свідчить ліміт, зазначений в полі картки. При натисканні користувач перейде у розділ з деталями кредиту і можливістю оформити. Гроші будуть зараховані на карту.
Хочемо нагадати, що за допомогою Alfa-Mobile Ukraine, не покидаючи свій будинок, а значить без ризику для здоров’я, ви можете:
Оплатити комунальні послуги без комісії. У мобільному додатку доступні більш ніж 200 компаній по всій Україні.
Переказати гроші на карту рідним та близьким. Переказ займе не більше двох хвилин.
Поповнити мобільний телефон. Сьогодні важливо залишатися на зв’язку зі своїми рідними, друзями, колегами. Послуга поповнення мобільного в Alfa-Mobile Ukraine абсолютно безкоштовна.
Внести необхідний платіж по кредитній карті, кредиту або розстрочці. Завдяки Alfa-Mobile Ukraine ви можете зробити це і з карти Альфа-Банку, і з карти будь-якого іншого українського банку.
Замовити карту – дебетову або кредитну. Після оформлення заявки в Alfa-Mobile Ukraine з вами зв’яжеться співробітник банку. Карта буде доставлена вами додому у зручний час завдяки роботі наших мобільних банкірів.
Нагадуємо, що заради вашої безпеки найкращим рішенням буде перевести оплати в онлайн або ж скористатися безконтактними оплатами – за допомогою безконтактної карти або свого гаджета. Прив’язати карту до Apple Pay або Google Pay можна безпосередньо в Alfa-Mobile Ukraine!
Як зареєструватися в Alfa-Mobile Ukraine
КРОК 1. Скачайте та встановіть мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine для iOS або Android.
КРОК 2. У полі реєстрації натисніть «Отримати логін та пароль» і заповніть всього два пункти: 1) номер договору/картки/рахунку на вибір, 2) дату народження.
КРОК 3. Для підтвердження реєстрації ведіть пароль, який надійшов у sms на ваш фінансовий номер телефону.
КРОК 4. Придумайте логін і пароль для входу в свій акаунт у Alfa-Mobile Ukraine та введіть пароль повторно для активації.
У разі необхідності ви завжди можете отримати консультацію у контакт-центрі за телефоном (044) 494 0101 та в месенджерах у соціальних мережах
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас