😷 Як працюватиме Glovo під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Як працюватиме Glovo під час карантину

Фондовий ринок
1533
Сервіс доставки Glovo продовжує обслуговувати користувачів додатку у містах, де вже працює. Але,у разі прийняття нових рішень органів влади щодо закладів харчування, робота сервісу може змінитися.
Про це Finance.ua розповіли в прес-службі компанії.
Звідки доставляють. Окрім доставки страв з ресторанів, Glovo продовжує доставляти їжу та продовольчі продукти з магазинів та супермаркетів, а також аптечні товари.
Види доставки:
  • Доставка без “підпису” – користувачам сервісу більше не потрібно підписувати замовлення у додатку після його отримання.
  • “Безконтактна доставка” – користувачі додатку можуть попросити кур’єра залишити замовлення в обраному ними місці, наприклад, під дверима квартири тощо.
  • Онлайн-платіж – ми рекомендуємо використовувати безготівковий розрахунок у додатку, аби обмежити контакти між користувачами та кур’єрами.
Кур’єрів:
- забезпечують масками, рукавичками та антисептичними засобами для безпечного здійснення замовлень;
- забезпечують актуальною інформацією та новинами, пов’язаними з Covid-19, через внутрішні канали зв’язку.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у Києві та частково у Київській області (Вишневе та Софіївська Борщагівка), і ще в 15 містах – Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях та Сумах.
  • Сервіс Glovo вже працює у 298 містах у 22 країнах на трьох континентах: Європі, Африці, Центральній та Південній Америці. Штат компанії Glovo наразі нараховує більш як 1500 співробітників в усьому світі, понад 600 з яких працюють у штаб-квартирі у Барселоні.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас