😷 Facebook виплатить співробітникам по тисячі доларів для підтримки в умовах епідемії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Facebook виплатить співробітникам по тисячі доларів для підтримки в умовах епідемії

Світ
308
Компанія Facebook виплатить кожному працюючому на повну ставку співробітнику по $1 тис. на додаток до чергової зарплати, а також в оцінці ефективності роботи за підсумками першого півріччя напише кожному «перевершує очікування».
Як повідомляє The Wall Street Journal, про це Марк Цукерберг повідомив співробітникам внутрішнім листом, що підтвердили в прес-службі компанії.
У Facebook працюють близько 45 тис. осіб. У звичайних умовах оцінка кожного працівника розраховується виходячи з відгуків про нього, які повинні дати не менше п’яти колег, а також менеджери. Цього разу відгуки теж будуть збиратися, однак, незалежно від їхнього змісту, атестація у всіх співробітників буде однаково високою. Маючи оцінку ефективності роботи на рівні «перевершує очікування», кожен з них зможе розраховувати на отримання бонусу за підсумками півріччя. Крім того, Facebook заявила, що надасть допомогу малому бізнесу – майже 30 тис. компаній більш ніж у 30 країнах. Це дозволить цим компаніям зберегти робочі місця в умовах нинішньої кризи, знизити операційні витрати.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас