Наглядова рада «Нафтогазу» продовжила контракт з Коболєвим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наглядова рада «Нафтогазу» продовжила контракт з Коболєвим

Казна та Політика
540
Наглядова рада Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» продовжила контракт з головою правління компанії Андрієм Коболєвим на 4 роки.
Про це ЕП повідомив співрозмовник в “Нафтогазі”.
Варто зазначити, що таке рішення ще не гарантує Коболєву продовження терміну його повноважень в якості керівника “Нафтогазу”.
Остаточне рішення щодо майбутнього Коболєва повинен прийняти Кабінет міністрів.
Контракт голови НАК “Нафтогаз України” закінчується 22 березня 2020 року. Продовження контракту раніше перебувало в компетенції наглядової ради НАК.
Однак на початку березня Верховний суд виніс рішення, яким поновив на силі постанову уряду №226, тим самим наділивши уряд (замість Наглядової ради) функцією з обрання або припинення повноважень голови і членів правління “Нафтогазу”.

Довідка Finance.ua:

  • У березні 2014 року Кабінет міністрів призначив Андрія Коболєва головою правління НАК «Нафтогаз України», а в березні 2019 року уряд продовжив на один рік контракт з ним.
  • Андрій Коболєв з 1999 по 2002 р. працював в українському підрозділі PricewaterhouseCoopers (PwC) консультантом з питань управління, спеціалізуючись на питаннях стратегічного управління та корпоративних перетворень.
  • З 2002-го по 2010 рік працював на різних посадах в НАК “Нафтогаз України”.
  • Також працював радником в інвестиційній компанії AYA Securities.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас