Ідея Банк продовжує роботу в шатному режимі та закликає дотримуватися карантинних заходів у зв’язку із загрозою поширення COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк продовжує роботу в шатному режимі та закликає дотримуватися карантинних заходів у зв’язку із загрозою поширення COVID-19

Особисті фінанси
81
Шановні клієнти, сьогодні увесь світ стикнувся із загрозою стрімкого поширення коронавірусу (COVID-19).
У таких умовах для Ідея Банку найвищим пріоритетом залишається забезпечення високого рівня банківського сервісу та безпеки клієнтів і співробітників.
Хочемо Вас запевнити, що ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб у цей непростий період Ви відчували себе впевнено та мали безперебійний доступ до всіх послуг, які надає банк.
В першу чергу звертаємо Вашу увагу, що наші відділення продовжують роботу у штатному режимі та забезпечені необхідними санітарними засобами.
Водночас, закликаємо відповідально ставитися до здоров’я Вашого і Ваших близьких та утриматися від відвідання людних місць (у тому числі банківських відділень) та мінімізувати використання готівки (бо саме на купюрах накопичується значна кількість бактерій).
У зв’язку з цим нагадуємо про можливість отримання банківських послуг онлайн:
Інформацію та консультацію про послуги та діяльність Банку також ви можете отримати, зателефонувавши в контакт-центр:
  • для фізичних осіб 0 800 50 20 30
  • для бізнес-клієнтів 0 800 50 10 40
  • для дзвінків з закордону 0 800 50 20 30
За 30 років своєї діяльності наш банк неодноразово стикався із викликами ринку та успішно долав кризи. Ми проходили всі перешкоди, адже банк завжди ставив за пріоритет потреби клієнта.
Щиро вдячні вам за вибір нашого банку та співпрацю із нами. Ми впевнені, що і ця ситуація буде вирішена нашими спільними свідомими зусиллями. Бережіть себе.
Про зміни в нашій роботі, якщо такі виникатимуть, будемо оперативно Вас інформувати на сайті банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас