В "Укрпошті" впроваджують жовті лінії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрпошті" впроваджують жовті лінії

Особисті фінанси
2195
АТ “Укрпошта” працює у звичайному режимі в усій країні, повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook у понеділок.
При цьому Смілянський повідомив про певні зміни, які впроваджуються у відділеннях “Укрпошти”.
“Відсьогодні ви побачите жовті лінії в наших відділеннях. Будь ласка, не заходьте за жовту лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Підходьте тільки тоді, коли вікно вільне … Якщо бачите чергу, не заходьте до відділення (за нормальної погоди), зачекайте, будь ласка, і зайдіть, коли черга поменшає”, – зазначив він.
Смілянський також порекомендував клієнтам, які не входять до групи найбільшого ризику коронавірусу, приходити на пошту після 13.00, коли на пошті буде менше людей похилого віку.
Крім того, як зазначається на сайті “Укрпошти”, у зв’язку з тим, що з 16 березня для експорту поштових відправлень компанія використовуватиме альтернативні шляхи доставки комбінованого способу – вантажні літаки та автомобілі, можливе невелике збільшення термінів доставки.
“Операційна команда “Укрпошти” максимально задіяла всі пасажирські рейси, щоб за 14-15 березня, доки було дозволено пасажирське авіасполучення, доставити експорт до місць призначення у Європі та світі”, – зазначено в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас