😷 МОЗ рекомендуватиме обмеження роботи громадського транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 МОЗ рекомендуватиме обмеження роботи громадського транспорту

Казна та Політика
2011
МОЗ рекомендуватиме уряду внести зміни до графіка громадського транспорту, що може включати припинення залізничного сполучення між містами.
Про це повідомили головний санлікар Віктор Ляшко і міністр інфраструктури Владислав Криклій.
На запитання, чи будуть закривати метро і залізничне сполучення між містами, Ляшко відповів: “Так, ми будемо рекомендувати зміну графіка громадського транспорту, щоб мінімізувати скупчення людей в одному місці”.
Водночас на уточнююче запитання, чи буде припинено сполучення між містами, Криклій сказав: “Ще такого рішення не прийнято. МОЗ рекомендуватиме, окремо на засіданні уряду буде розглядатися і прийматися рішення щодо будь-якого громадського транспорту”.
За словами Ляшка, МОЗ рекомендуватиме внести більш жорсткі зміни до постанови Кабміну про карантин. Він також не ввдкидає, що карантин буде продовжено, в залежності від епідемічної ситуації в Україні.
Ляшко повідомив: “Ми будемо ініціювати закриття ТРЦ, кінотеатрів, музеїв та інших установ, де відбувається масове скупчення людей. Ми будемо ініціювати закриття закладів громадського харчування. Найближчим часом ми це розглянемо і подамо”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас