Україна і Польща повністю зупинили залізничне сполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Польща повністю зупинили залізничне сполучення

Особисті фінанси
1004
Між Україною та Польщею повністю призупинено пасажирське залізничне сполучення: низка поїздів скасована, а деяким обмежено маршрути курсування.
Про це повідомляється на сайті компанії.
“Зокрема, скасовано поїзда № 67/68 Київ – Варшава, № 89/90 Перемишль – Львів, № 51/52 Львів – Вроцлав, та безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль обмежено маршрут до Львова”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що Львів також буде кінцевою станцією для поїзд № 35/36 Одеса – Перемишль, який відправляється у рейс з 14 – 16 березня. Про подальше його курсування буде поінформовано додатково.
В Укрзалізниці додали, що продаж квитків на рейси, що відмінені, призупинено.
Нагадаємо, Укрзалізниця припиняє міжнародні пасажирські залізничні перевезення з 17 березня (у ніч з 16 на 17) до завершення періоду карантину, спричиненого спалахом гострої респіраторної хвороби Covid-19, або до ухвалення відповідних постанов уряду.
З 17 березня закриваються пункти пропуску через державний кордон України міжнародного регулярного пасажирського сполучення (за винятком низки категорій громадян); тимчасово заборонене перетинання державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства (за винятком низки категорій громадян).
Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас