Банк Альянс приєднується до спільноти банків-користувачів SWIFT gpi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс приєднується до спільноти банків-користувачів SWIFT gpi

Особисті фінанси
38
До спільноти банків-користувачів SWIFT gpi приєднується «Банк Альянс». З початку 2020 року ми розпочали процедуру впровадження інноваційного сервісу в галузі системи міжнародних розрахунків. Перехід на стандарт SWIFT global payments innovation (gpi) дозволить прискорити надходження транскордонних платежів, забезпечить їх прозорість, а завдяки унікальному номеру відстежить маршрути міжнародних платежів по всьому ланцюгу банків-кореспондентів.
За словами Голови Правління «Банку Альянс» Юлії Фролової, технологія SWIFT gpi надає нові можливості для покращення рівня сервісу та якості розрахунків в іноземних валютах, а саме:
  • Відстеження банком платежів в режимі реального часу
  • Надходження грошових коштів на кінцеві рахунки протягом 24 годин
  • Гарантування повної прозорості комісій
  • Забезпечення незмінності інформації щодо переказів
  • Компанія ProFIX як SWIFT Business Partner виступила партнером у проєкті з підключення «Банку Альянс» до сервісу SWIFT gpi. На сьогодні, ми третій український банк, який у процесі приєднання до глобальної ініціативи.
Про SWIFT gpi. Глобальна ініціатива SWIFT, яка була запроваджена у січні 2017 року для здійснення платежів у режимі реального часу. Ця послуга кардинально покращила досвід транскордонних платежів, значно підвищивши їх швидкість, прозорість та відстеження.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас