Uber Shuttle тепер обслуговуватиме передмістя Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber Shuttle тепер обслуговуватиме передмістя Києва

Особисті фінанси
2806
Менше року тому сервіс Uber запустив «маршрутки» Uber Shuttle в Києві, запропонувавши пасажирам новий доступний варіант спільної поїздки для щоденного користування.
Цього тижня Uber Shuttle відкриває маршрути з Вишневого і Бучі до Києва, орієнтовані на тих, хто добирається до української столиці, не маючи власного автомобіля.
Перший маршрут з Вишневого до метро Житомирська і назад; другий – від Бучі до метро Академмістечко і назад. Ці два маршрути будуть доступні з 7.00 до 21.00 в робочі дні.
Uber Shuttle тепер обслуговуватиме передмістя Києва
Кожна поїздка на шатлі матиме фіксовану вартість поїздки залежно від кілометражу: орієнтовно 25 грн з Вишневого до метро Житомирської і 30 грн на маршруті з Бучі до метро Академмістечко.
Uber Shuttle тепер обслуговуватиме передмістя Києва
«Аналізуючи дані сервісу Uber Movement, – служби, яка допомагає розв’язувати транспортні проблеми – за останні кілька місяців ми переконалися, що передмістя української столиці продовжують активно розвиватися, і що кількість людей, які їздять з них до Києва, дедалі збільшується.
Саме тому ми вирішили розширити нашу мережу маршрутів Uber Shuttle на Вишневе і Бучу, тим самим надавши людям ще одну надійну, безпечну і недорогу альтернативу їхньому власному автомобілю», – зазначив Георгій Соколянський, глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас