Новий сервіс в "ОК, Альфа!": підключення торгового еквайрингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий сервіс в "ОК, Альфа!": підключення торгового еквайрингу

Особисті фінанси
16
В онлайн-банкінгу для підприємців «ОК, Альфа!» з новим оновленням з’явилася можливість оформити договір на підключення торгового еквайрингу без візиту до відділення банку.
Сьогодні підприємцям без терміналу для прийому безготівкових платежів часто не обійтися. Торгова точка, яка приймає тільки готівку, вже ризикує втратити ту частину клієнтів, які розплачуються банківською карткою або взагалі виходять з дому лише зі смартфоном.
Підключити торговельний еквайринг стало ще простіше і швидше. Відтепер ця опція доступна в веб-платформі «ОК, Альфа!». Завдяки цій послузі фізособа-підприємець з будь-якого регіону України може дистанційно в «ОК, Альфа!» оформити підключення послуги торговельного еквайрингу від Альфа-Банку Україна.
Для цього потрібно в особистому кабінеті «ОК, Альфа!» зайти до розділу «Продукти», обрати «Торговий еквайрінг» і, ознайомившись з вартістю послуги, натиснути кнопку «Замовити».
Після того, як клієнт надасть необхідну інформацію, заявка буде відправлена на розгляд банку. Всі стадії обробки заявки банком клієнт зможе бачити в своєму особистому кабінеті «ОК, Альфа!». А весь процес триватиме не більше 3 днів. Далі з клієнтом зв’яжеться компанія-партнер, яка встановить термінал в обраній клієнтом точці.
Тут можна ознайомитися з детальними умовами послуги торговельного еквайрингу від Альфа-Банку Україна.
«ОК, Альфа!» – онлайн-банк для підприємців, який пропонує простий доступ до банківських та додаткових послуг для ФОП. Система постійно розвивається і вдосконалюється, поповнюється новим функціоналом для максимальної зручності підприємців.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас