Чек-лист, як влаштувати їй незабутнє 8 Березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чек-лист, як влаштувати їй незабутнє 8 Березня

Особисті фінанси
12
Наближається чудове свято 8 Березня, присвячене коханим дружинам і дівчинам, мамам і бабусям, дочкам і сестрам – усім жінкам, які нам небайдужі. І більшість чоловіків, а також і жінок, ламають голову, як і чим порадувати своїх рідних у цей весняний день.
Щоб все пройшло вдало, Dinero склала чек-лист для чоловіків, як влаштувати найкраще 8 Березня своїй обраниці. А якщо грошей на кращий подарунок виявиться недостатньо – скористайтеся цим промокодом на знижку, який діє з 04.03 по 09.03.2020:
WD2020D
Що важливо зробити напередодні свята?
Для багатьох чоловіків 8 Березня може стати справжнім випробуванням. Вони бояться, що не догодять коханій подарунком чи викличуть роздратування своєю недоречною поведінкою. Метушня, ажіотаж напередодні свята, коли потрібно встигнути все, можуть добряче зіпсувати нерви. Однак, якщо до часу “Х” підготуватися заздалегідь, стресу можна уникнути. Отже:
Визначтеся із подарунком краще за тиждень до свята, щоб не нервувати напередодні в пошуках потрібного варіанту. Згадайте, про що мріє ваша дружина або дівчина. Що змушує її найбільше посміхатися?
Підготуйте доречні слова, які ви їй адресуєте разом із подарунок. Жінки люблять вухами, пам’ятайте про це.
Заздалегідь дізнайтеся про побажання своєї обраниці – де б вона хотіла відзначити 8 Березня? Можливо, вона відмовиться від ідеї провести святковий вечір у людному місці. Або навпаки, захоче бурхливого гуляння до ранку.
Візьміть усі домашні клопоти на себе, за день до свята приберіть у квартирі.
Придбайте її улюблені квіти і подаруйте вранці 8 Березня, краще з кавою в ліжко :)
Оберіть місце побачення або романтичного вечора і заздалегідь забронюйте столик. Це може бути як ресторан, так і тихе кафе біля будинку. Або влаштуйте романтичну вечерю вдома, створивши святкову обстановку.
Ну а якщо грошей на влаштування кращого жіночого дня не вистачить, не хвилюйтеся. Адже в сервісі “Дінеро” можна отримати до 15 000 грн при першому зверненні абсолютно безкоштовно. А при своєчасному погашенні – можете розраховувати на лояльні умови кредитування й надалі. І для цього не потрібно нікуди їздити і стояти в чергах! Усе просто і зручно.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас