😷 Вчені заплатять 4600 доларів за зараження коронавірусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Вчені заплатять 4600 доларів за зараження коронавірусом

Світ
5627
Добровольцям хочуть заплатити 3500 фунтів (приблизно 4600 доларів) за зараження коронавірусом. Експерти інноваційного центру Queen Mary BioEnterprises в Уайтчепелі, Лондон, заразять групи з 24 здорових людей штамами вірусу 0C43 і 229E.
Обидва ці штами є поширеними, але набагато менш серйозними типами коронавірусу, і вважається, що вони викликають легкі респіраторні симптоми, які не такі серйозні, як Covid-19, повідомляє The Daily Star.
Проте, вчені вважають, що експеримент може допомогти в боротьбі зі спалахом коронавірусу, який на сьогоднішній день убив понад 3500 осіб у всьому світі. Під час дослідження учасники проведуть два тижні в ізоляції, будуть дотримуватися обмеженої дієти і не зможуть займатися фізичними вправами або мати фізичний контакт з іншими людьми.
Протягом цього часу вони пройдуть серію обстежень, в тому числі мазки з носа і аналізи крові, в той час як медичний персонал в захисному одязі збере будь-які заражені тканини. Hvivo, компанії, якій належить лабораторія, потрібно буде отримати дозвіл від Агентства з регулювання лікарських засобів і виробів медичного призначення Великобританії до початку тестування.
Творці вакцини Covid-19, ймовірно, отримають істотну винагороду. Наприклад, виробник ліків Sanofi заробив мільярди на продажу щеплень від грипу торік.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас