ПриватБанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою «5-7-9» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою «5-7-9»

Кредит&Депозит
973
З 2 березня ПриватБанк відкрив прийом попередніх заявок на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» для стартапів.
Про це повідомляє пресслужба банку.
За перший тиждень з початку прийому заявок на пільгове кредитування бізнесменів – початківців ПриватБанк вже розглядає заявки на фінансування від майже двох сотень новостворених малих бізнесів.
Як повідомив керівник напрямку обслуговування МСБ Сергій Клюєв, ПриватБанк відкрив прийом попередніх заявок на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» для стартапів з 2 березня.
Як стати учасником програми:
  • мати чи відкрити рахунок у ПриватБанку;
В рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит:
  • на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов’язаних осіб за весь період дії програми);
  • при цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту – ставки складають від 5% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет Міністрів України вирішив збільшити максимальний розмір пільгового кредиту під 5-7-9% річних, який видається на створення та розвиток малого бізнесу, з 1,5 мільйона гривень до 2 мільйонів гривень.
  • З 1 березня Державна програма “Доступні кредити 5-7-9%” включатиме додаткову опцію – кредитні гарантії. Це дозволить вирішити проблему відсутності або недостачі застави у позичальника.
До речі, на Finance.ua працює сервіс персонального підбору кредитів. Безкоштовно проводимо розрахунок і підбір кредитних пропозицій.

Обрати для себе кредит

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас