В програму "Доступні кредити 5-7-9%" включать додаткову опцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В програму "Доступні кредити 5-7-9%" включать додаткову опцію

Кредит&Депозит
2194
З початком весни, 1 березня, Державна програма “Доступні кредити 5-7-9%” включатиме додаткову опцію – кредитні гарантії. Це дозволить вирішити проблему відсутності або недостачі застави у позичальника.
Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів.
“За допомогою запуску другого компоненту програми “Доступні кредити 5-7-9%” ми фактично розблоковуємо інструмент доступного кредитування для тих підприємців, на яких банки до цього не звертали уваги. І це важливо, адже програма має стати доступною для якомога ширшого кола підприємців”, – заявив директор Офісу адміністрування проектів міжнародного фінансового співробітництва Мінфіну Руслан Гашев.
Хто зможе скористатись опцією:
  • підприємці, які вирішили створити власну справу з нуля і, окрім ідеї, не мають ані прийнятного заставного майна, ані звітності й історії діяльності;
  • у разі необхідності, діючий бізнес теж зможе отримати часткову кредитну гарантію, що покриватиме до 50% його кредиту за програмою “Доступні кредити 5-7-9%”.
Один з банків уже підписав договір з Фондом, щоб з 1 березня клієнти змогли скористатися такою опцією, інші банки – на черзі.
Нагадаємо, раніше Маркарова пояснила механізм роботи програми “доступних кредитів”.

Довідка Finance.ua:

До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас