Президент заявив про можливість розширення програми "Доступні кредити" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент заявив про можливість розширення програми "Доступні кредити"

Кредит&Депозит
1526
Президент України Володимир Зеленський відвідав головний офіс ПАТ АБ “Укргазбанк” та ознайомився з початком роботи Програми фінансової державної підтримки малого та середнього підприємництва “Доступні кредити 5-7-9%”.
Там він повідомив про плани щодо можливого розширення програми, передає Офіс Президента.
Так, представники Укргазбанку, одного з банків-партнерів програми, в розмові з главою держави повідомили про високий попит на таке доступне кредитування серед підприємців. Як зазначили в ОП, на сьогодні фінустанова вже підписала кілька десятків кредитних договорів з клієнтами.
Зеленський у свою чергу заявив про можливість розширення програми кредитування мікро- і малих підприємств у майбутньому.
“5-7-9% – це не на місяць, не на рік, а на п’ять років. П’ять років працюватиме програма. А потім подивимося: залежно від кількості клієнтів будемо розширювати програму”, – зазначив він.
В офісі нагадали, що надання трьох можливих ставок – 5%, 7% або 9% – за кредитами буде залежати від розміру бізнесу і строку його діяльності. Додатково ставка кредитування буде знижуватися на 0,5% річних за кожного найманого працівника, але не менше ніж до 5% річних.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас