Маркарова пояснила механізм роботи програми "доступних кредитів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маркарова пояснила механізм роботи програми "доступних кредитів"

Кредит&Депозит
1819
В Україні вже працює сайт, на якому підприємці можуть зареєструватись у державній програмі “Доступні кредити 5-7-9%”.
Про це сказала міністр фінансів України Оксана Маркарова, виступаючи на презентації програми “Доступні кредити 5-7-9%”.
“Що таке 5-7-9%? Це безпосередньо ставки, які ми пропонуємо за цими кредитами, в залежності від фінансового стану компанії, в залежності від ідеї, пропрацювання, в залежності від того, які показники і який внесок можна також вносити компанії. Ці кредити будуть або під 5, або під 7, або під 9%, але навіть для тих, хто потрапляє під категорію для 7 чи 9%, є можливість понизити свою ставку до 5%, створюючи додаткові робочі місця. Це додатковий плюс, за яким банки вас будуть оцінювати. Кожне додаткове робоче місце буде зменшувати вашу ставку”, – сказала Маркарова.
Вона підкреслила, що на сьогоднішній день є і вже працює сайт програми.
“На цьому сайті можна подивитись, чи відповідаєте ви критеріям – там дуже простий опитувальний лист і дуже просто перевірити, чи саме ваш бізнес чи ваша ідея можуть отримати кошти і пільгову ставку через банки за цією програмою. Ви подаєтесь, обираєте, в який банк-партнер ви подаєтесь,… відправляєте банкам. На сьогодні ми опрацьовуємо, щоб банки дуже-дуже швидко для них, протягом 10 днів, надавали зворотній зв’язок і схвалювали або не схвалювали ваші заявки”, – додала міністр.

Довідка Finance.ua:

  • Укргазбанк став першим партнером програми “Доступні кредити 5-7-9%”.
  • 31 січня стало відомо, що Ощадбанк почав видавати бізнесу пільгові кредити.
  • Через сайт ПриватБанку попередні заявки на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» подали 9279 підприємців та представників малого бізнесу.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💰

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас