Укргазбанк став першим партнером програми "Доступні кредити 5-7-9%" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк став першим партнером програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Кредит&Депозит
1512
Фонд розвитку підприємництва (ФРП) у четвер, 30 січня, підписав з Укргазбанком першу угоду щодо державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”.
За попередніми оцінками, близько 50 000 позичальників зможуть взяти участь в цій програмі вже у 2020 році, що сприятиме зростанню рівня зайнятості в Україні, розвитку інноваційних та ефективних підприємств, а відтак розширюватиме податкову базу та збільшуватиме доходи до державного бюджету України, що дозволить безперебійно фінансувати Програму.
Реалізація цієї програми передбачає створення ряду інструментів здешевлення і доступності кредитів:
Здешевлення кредитів шляхом компенсації відсоткової ставки до рівня 5, 7 і 9% річних за кредитами в національній валюті (додатково виплачуватимуться комісія банків в 0,5-1%). Відсоток залежить від розміру і типу бізнесу:
  • 5% річних – якщо виручка в 25 млн грн і створюються мінімум 2 робочих місця протягом першого кварталу;
  • 7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн;
  • 9% річних – для бізнесу з виручкою до 50 млн грн:
  • для підприємців, які отримали кредит за програмою під 7% або 9%, ставка знижується на 0,5 в.п. за кожне створене робоче місце (але ставка не може бути нижчою за 5%).

Довідка Finance.ua:

  • Уряд ухвалив під час засідання 24 січня рішення про старт програми доступних кредитів для малого бізнесу з 1 лютого 2020 року.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💼

Найцікавіші та найважливіші новини, а також поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця — завжди в нашому телеграм-каналі Finance_ukr 🤫 Переходьте, підписуйтеся — з нами цікаво та корисно!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас