В ПриватБанку повідомили, скільки підприємців вже подали заявки на пільгові кредити “5-7-9” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ПриватБанку повідомили, скільки підприємців вже подали заявки на пільгові кредити “5-7-9”

Особисті фінанси
6496
Через сайт ПриватБанку попередні заявки на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» подали 9279 підприємців та представників малого бізнесу.
Про це повідомили у ПриватБанку.
В середньому банк обробляє понад 2500 заявок підприємців на день.
Програма “5-7-9” розрахована на розвиток бізнесу суб’єктів малого і середнього підприємництва, чисельність працівників якого не перевищує 50 осіб (з урахуванням групи пов’язаних осіб), а річний дохід не перевищує суму 50 млн грн.
В рамках програми українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов’язаних осіб за весь період дії програми). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту – ставки складають від 5 до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

Довідка Finance.ua:

ПриватБанк та Фонд розвитку підприємництва підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року.
Щоб стати учасником програми, достатньо мати рахунок у ПриватБанку і подати заявку на спеціальній сторінці банку.
Як стати учасником програми Кредити від Приватбанку:
  • необхідно мати (або відкрити) рахунок в ПриватБанку;
  • подати заявку на сайті банку.
Хто може бути учасником програми. Юридичні особи без частки держави в статутному капіталі, учасники (засновники) й кінцеві бенефіціарні власники (контролери) яких є фізичними особами – резидентами України, та фізичні особи – підприємці, які є резидентами України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас