Зеленський змусив Криклія купити у Крюківського заводу 90 вагонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський змусив Криклія купити у Крюківського заводу 90 вагонів

Казна та Політика
1821
Міністр інфраструктури Владислав Криклій погодився з пропозицією Президента України Володимира Зеленського закупити у Крюківського вагонобудівного заводу три дизель-поїзди і 90 пасажирських вагонів, хоча до цього не конкретизував кількість вагонів, які” Укрзалізниця “ планує купити у заводу.
“Ми плануємо цьогоріч мінімум три дизель поїзди закупити і до 100 пасвагонів, але зараз фіналізується фінансовий план”, – сказав Криклій під час відвідування підприємств разом з Президентом України в рамках робочої поїздки в Полтавську область.
Однак Президент України вимагав у міністра конкретизувати ці цифри.
“Мені здається, що в принципі настають часи, коли треба говорити конкретні речі. Іноді нехай вони не будуть найбільшими, що можемо насправді. Тому, пане міністре, я хотів би, щоб ми просто сказали, що ми дійсно замовимо три дизель-поїзди і 100 пасажирських вагонів. Не до 100, а щоб ми конкретно сказали – 100”, – підкреслив президент.
Криклій намагався заперечити: “Можна трохи менше – 80. Я ж виходжу з фінансового плану, який фіналізується зараз. Це 70-90 вагонів”.
“Ні, 70-90 не підходить, давай тоді 90”, – сказав Президент, на що Криклій погодився.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас