Новий сервіс від Portmone.com і Уніка - страхування житла за 55 копійок в день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий сервіс від Portmone.com і Уніка - страхування житла за 55 копійок в день

Особисті фінанси
57
Новий сервіс від Portmone.com і Уніка - страхування житла за 55 копійок в день
Portmone.com спільно зі Страховою компанією «Уніка» запустили нову послугу «Моя оселя». Тепер за допомогою сервісу Portmone.com в два кліка можна не тільки поповнити мобільний, перевести гроші з картки на картку, заплатити за комуналку, але і купити страховку житла. Для цього не потрібно відпрошуватися з роботи або брати вихідний – купити страховку можна онлайн, не виходячи з дому, на сайті. Все, що для цього знадобиться – доступ до Інтернету і діюча платіжна карта з позитивним залишком коштів на балансі.
Послуга «Моя оселя» забезпечує фінансовий захист для клієнтів на випадок найнепередбачуваніших ситуацій, таких як пожежа, вибух, удар блискавки, стихійні лиха, пошкодження водою квартири або житлового будинку. Вартість такого страхового захисту становить 20 грн. за місяць, або 200 грн. при оплаті на рік, що становить лише 55 копійок на день.
Страхова компанія «Уніка» якісно та вчасно виконує свої зобов’язання перед клієнтами, дисципліновано і без затримок врегулює страхові випадки і здійснює страхові виплати. Загальна сума страхових виплат Уніка в 2019 році склала 1 688, 9 млн. грн.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас