"Укрпошта" заявила про готовність надати робочі місця співробітникам "Ін Тайму" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" заявила про готовність надати робочі місця співробітникам "Ін Тайму"

Фондовий ринок
3905
Про готовність надати робочі місця для співробітників служби доставки “Ін Тайм”, яка раніше оголосила про закриття своїх відділень, заявив генеральний директор АТ “Укрпошта” Ігор Смілянський.
“Я не хочу і не буду вдаватися в подробиці, чи є новини про проблеми у вашій компанії реальними або вигаданими, постійними чи тимчасовими. Просто хочу сказати: “Укрпошта” готова підставити вам плече”, – написав він на своїй сторінці в Facebook в середу вранці.
Крім того, Смілянський наголосив на готовності “Укрпошти” надати 15%-ву знижку корпоративним клієнтам “Ін Тайму” (на посилки до 30 кг).
Раніше група компаній “Нова Пошта” заявила, що веде переговори зі службою доставки “Ін Тайм” щодо організації доставки для її клієнтів.
Як повідомлялося, національна служба доставки “Ін Тайм”, створена в 2002 році, заявила про технічний збій в її інформаційній системі, а також про закриття частини відділень.
У свою чергу співвласник ГК “Нова Пошта” Володимир Поперешнюк в Facebook написав, що “Ін Тайм” припинила роботу в зв’язку з банкрутством.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас