Volkswagen розкрив подробиці про свій перший серійний кросовер на батарейках (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen розкрив подробиці про свій перший серійний кросовер на батарейках (фото)

Технології&Авто
1252
Компанія Volkswagen офіційно підтвердила, що лінійка електричних автомобілів поповниться кросовером ID.4 – еволюцією концепту 2017 року ID. Crozz. Автомобіль встане на конвеєр вже цього року.
До дебюту цього автомобіля марка готувалася три роки – вже з моменту презентації концепту ID.Crozz було зрозуміло, що незабаром лінійка електрокарів поповниться кросовером. При цьому від свого ідейного натхненника ID.4 перейняв досить багато стилістичних рішень, які видно навіть при порівнянні передсерійної версії з концептом 2017 року.
Побудована новинка, як і серійний хетчбек ID.3, на модульній платформі MEB, яку компанія розробила спеціально для автомобілів з електричною силовою установкою. У компанії стверджують, що завдяки відточеній аеродинаміці і зниженому коефіцієнту лобового опору, дальність ходу новинки буде досягати 500 кілометрів.
Volkswagen розкрив подробиці про свій перший серійний кросовер на батарейках (фото)
Високовольтна акумуляторна батарея розташована по центру днища, щоб створити низький центр ваги і збалансувати розподіл навантаження по осях. Інформацію про силову установку в компанії поки що тримають в секреті — виробник лише розповів, що спочатку на ринок вийде задньопривідний кросовер, але трохи пізніше з’явиться і версія з приводом на всі чотири колеса і двома електромоторами.
Volkswagen розкрив подробиці про свій перший серійний кросовер на батарейках (фото)
Представлений в рамках онлайн-трансляції передсерійний автомобіль повинен стати на конвеєр вже в цьому році, а продажі компанія обіцяє запустити в 2021-му. При цьому, на відміну від хетчбека ID.3, продаватися новинка буде не тільки в Європі, але і в Китаї, і Америці.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас