Xiaomi показала швидку бездротову зарядку з 40 Вт потужності, що приймається (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi показала швидку бездротову зарядку з 40 Вт потужності, що приймається (відео)

Технології&Авто
954
Xiaomi заявляє про досягнення високої швидкості бездротової передачі енергії, яку поки що не змогли освоїти багато інших виробників. Віце-президент Xiaomi Чанг Ченг опублікував запис у соціальній мережі Weibo, де йдеться про прийдешнє рішення швидкої бездротової зарядки з 40 Вт потужності, що приймається.
У короткому ролику показаний процес бездротової підзарядки смартфона Mi 10 Pro. Він має батарею ємністю 4000 мАг. При використанні швидкої бездротової зарядки вдалося відновити 57% ємності акумулятора за перші 20 хвилин, а весь процес зарядки від 0 до 100% зайняв 40 хвилин.
На поточний момент найкраще рішення для бездротової зарядки Xiaomi – Mi Charge Turbo – досягає максимальної потужності 30 Вт.
Прототип бездротового зарядного пристрою в тесті розрахований на використання вертикального повітряного охолодження. Це дозволить контролювати теплові умови роботи. Поки що невідомо, коли нова версія бездротового зарядного пристрою Xiaomi з’явиться на ринку. Можна припускати, що його буде представлено разом з новим флагманським смартфоном Xiaomi.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас