Пенсійний фонд спрямував на фінансування пенсій за березень 623 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд спрямував на фінансування пенсій за березень 623 млн грн

Особисті фінанси
652
Пенсійний фонд почав фінансування пенсій за березень, направивши на це 622,6 млн грн, повідомила пресслужба Фонду в Facebook.
ПФУ направив на фінансування березневих пенсій 623 млн грн.
У пресслужбі Пенсійного фонду повідомили, що розмір, дата та порядок індексації (збільшення) пенсій визначається в межах бюджету Пенсійного фонду України за рішенням Кабінету Міністрів України (абзац четвертий частини другої статті 42 Закону №1058).
Пенсійний фонд спрямував на фінансування пенсій за березень 623 млн грн
“Станом на 2 березня виплати проводяться в повному обсязі відповідно до планових показників. На фінансування пенсій спрямовано 622,6 млн грн”, – йдеться в повідомленні.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше на пресконференції Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що рішення про індексацію пенсій ще не ухвалено і перебуває в стадії розробки.
  • 82,7% пенсіонерів отримують пенсію до 4 000 грн, що нижче від фактичного прожиткового мінімуму.
Кому не будуть проіндексовані пенсії держслужбовцям; науковим працівникам; помічникам народних депутатів; тим, хто отримує максимальні пенсії (на сьогодні – 16 380 грн); тим, хто отримує спеціальні пенсії або довічне утримання (судді та прокурори, у тому числі судді – 3,3 тис.осіб.); тим, хто отримує соціальні пенсії, тобто не має трудового стажу для призначення навіть мінімальної пенсії (на сьогодні 1644 грн).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас