Українці отримали від Укргазбанку іпотечних сертифікатів на суму понад 330 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці отримали від Укргазбанку іпотечних сертифікатів на суму понад 330 млн грн

Особисті фінанси
36
Завдяки роботі іпотечного офісу Укргазбанку українці вже отримали сертифікатів на суму понад 330 млн грн. Найчастіше за новим житлом звертаються мешканці Києва, Харкова та Дніпра.
Придбати житло в кредит через іпотечний офіс Укргазбанку можна під 15,5% річних у гривні при чому без жодних комісій за оформлення. Отримати іпотечний кредит можна на строк до 20 років. Мінімальний власний внесок становитиме 20% від вартості житла.
Укргазбанк приділяє велику увагу саме іпотечному кредитуванню. Ми створили перший в Україні іпотечний офіс для того, аби власне житло стало доступним для більшості українських родин. Кредити на іпотеку ми надаємо у національній валюті, а забезпеченням за кредитом виступає нерухоме майно, що купується за рахунок кредиту. Максимальний термін кредитування 20 років, але за нашою статистикою, клієнти повертають кредит за 10 років
— наголосив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Дізнатися про можливу суму іпотечного кредиту в Укргазбанку можна без зайвих візитів до Банку, заповнивши заявку на сайті, а далі – отримати свій іпотечний сертифікат.
Також на сайті банку також можна скористатися кредитним калькулятором, який допоможе розрахувати суму щомісячного платежу за кредитом.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас