FinAwards 2020: Таскомбанк отримав бронзу в номінації "Народний банк"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinAwards 2020: Таскомбанк отримав бронзу в номінації "Народний банк"!

Кредит&Депозит
68
FinAwards 2020: Таскомбанк отримав бронзу в номінації "Народний банк"!
28 лютого на церемонії нагородження премії FinAwards 2020 були названі кращі банки країни! За результатами конкурсу, ТАСКОМБАНК отримав бронзову нагороду в номінації «Народний банк»!
Роздрібний банківський ринок залишається одним із найдинамічніших в сфері фінансових послуг. Сьогодні, щоб залишатися серед лідерів цього ринку і утримувати високий рівень обслуговування клієнтів потрібно не просто йти в ногу з часом, а й трохи випереджати його.
«Ми вважаємо, що наш головний актив — це наші клієнти і завжди намагаємося пропонувати найактуальніші продукти й послуги. Постійно підвищуємо рівень нашого сервісу. Сьогодні ТАСКОМБАНК у трійці кращих. Нам є що вдосконалювати і над чим працювати, але ми на правильному шляху і вдячні нашим клієнтам за довіру і визнання», — підкреслив Борис Рафалович, директор Департаменту продажів роздрібних продуктів ТАСКОМБАНКУ.
Нагадаємо, що FinAwards 2020 — це щорічний конкурс, завновниками якого є «Мінфін» та finance.ua. Його мета – визначити кращі роздрібні банки та продукти. Відбір претендентів на участь в номінаціях FinAwards 2020 продовжується два місяці. Ключовими критеріями під час відбору банків були досягнення фінустанов чи їх представників у розвитку роздрібних продуктів, запровадженні нових технологій та підвищенні стандартів сервісу за результатами 2019 року.
За словами організаторів, на звання «Народного банку» обирали банки, які турбуються про свою репутацію, надають кращі клієнтські сервіси, мають кваліфікований, ввічливий персонал для роботи з клієнтами. Банки, для яких клієнти – найбільша цінність.
Параметри банків з найвищою якістю обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу визначались через відгуки відвідувачів сайту «Мінфін». Модератори сайту перевіряли коментарі користувачів і за їх результатами оновлювали Рейтинг народних банків.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас