Представлено міжнародну версію смартфона Oppo Reno3 Pro (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено міжнародну версію смартфона Oppo Reno3 Pro (фото, відео)

Технології&Авто
1422
Компанія Oppo розширила лінійку смартфонів Reno3, анонсовану в Китаї в грудні 2019 року. А тепер компанія представила міжнародну версію смартфона Reno3 Pro, яка отримала кілька відмінностей від китайського побратима.
Міжнародна версія Oppo Reno3 Pro стала першим смартфоном, який отримав нещодавно представлений чіпсет Mediatek Helio P95. Він містить два високопродуктивні ядра Cortex-A75 з частотою 2,2 ГГц і шість енергоефективних ядер Cortex-A55 з частотою 2,0 ГГц.
Процесор доповнений оперативною пам’яттю об’ємом 8 ГБ і вбудованим сховищем ємністю 128 або 256 ГБ. У разі необхідності сховище можна додатково збільшити за допомогою картки пам’яті формату microSD.
Представлено міжнародну версію смартфона Oppo Reno3 Pro (фото, відео)
На відміну від китайської версії, міжнародна модель Oppo Reno3 Pro не передбачає підтримку стандарту зв’язку 5G. Ще однією відмінністю став дисплей. У міжнародній версії застосовується пласка Super AMOLED панель діагоналлю 6,5 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ і співвідношенням сторін 20:9. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. У верхньому лівому кутку екрану розмістилася подвійна камера, для якої в дисплеї є наскрізний отвір овальної форми. При цьому фронтальна камера заснована на 44-мегапіксельному 1/2,8-дюймовому сенсорі. Це найвища роздільна здатність для селфі-камери на поточний момент. Головний фронтальний модуль доповнений об’єктивом з діафрагмою F/2.4.
Представлено міжнародну версію смартфона Oppo Reno3 Pro (фото, відео)
Також в наявності є 2-мегапіксельний модуль для аналізу глибини сцени, що знімається. Дизайн задньої панелі Міжнародного Oppo Reno3 Pro не змінився в порівнянні з китайською версією, але конфігурація камер зазнала деяких змін. Роздільність головного модуля підвищено з 48 Мп до 64 Мп. Інші модулі залишилися без змін: 13-мегапіксельний телефото (2-кратне збільшення), 8-мегапіксельний надширококутний і 2-мегапіксельний монохромний для аналізу глибини сцени. Апарат містить батарею ємністю 4025 мАг і підтримує технологію швидкої зарядки VOOC Flash Charge 4.0, яка дозволяє передавати 30 Вт енергії. Відповідний зарядний пристрій відразу ж включається в комплект поставки. Новинка працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою ColorOS 7.
Представлено міжнародну версію смартфона Oppo Reno3 Pro (фото, відео)
Міжнародна версія смартфона Oppo Reno3 Pro в конфігурації 8-128 ГБ пам’яті надійде в продаж з 6 березня за ціною близько $415. Будуть доступні колірні рішення корпусу Auroral Blue, Midnight Black і Sky White. Ціна модифікації з 8/256 ГБ пам’яті складе $455, але термін початку її продажів поки що не уточнюється.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас