Арахамія: До законопроекту про гральний бізнес подали 3,7 тис. поправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арахамія: До законопроекту про гральний бізнес подали 3,7 тис. поправок

Казна та Політика
346
До законопроекту, який передбачає легалізацію і державне регулювання азартних ігор, подали 3,7 тис. поправок, в “Слузі народу” обіцяють прийняти закон до літніх канікул.
Про це повідомив голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.
На питання, чи ухвалять депутати законопроект про гральний бізнес до літніх канікул, Арахамія відповів: “Цілком, 100%. У нас там 3700 правок намалювалися, але ми зараз обговорюємо з авторами правок, як цей процес оптимізувати”.
Також він пояснив, що сильна позиція у припиненні нелегального ігрового бізнесу йде від президента.
“Це, я вважаю, дуже сильна позиція, і в першу чергу президента, що він так жорстко поставив перед силовиками це питання. Ніхто не вірив, що нелегальний ігровий бізнес піде. Всі говорили, так, на тиждень, потім говорили, ну через два тижні розпогодиться. Потім – ну, через місяць ми знову запрацюємо. А зараз вони вже зрозуміли, що нічого не запрацює і просто здалися… Я в Миколаєві був тиждень тому. Там є центральна вулиця – Соборна – як Хрещатик, пішохідна. Так три місяці тому на ній були просто суцільні ломбарди і лотереї, а зараз там ресторанчики, кафешки, магазини одягу. Наскільки стало приємніше гуляти по цій вулиці!” – розповідає Арахамія.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас