Зустрічайте весну з картками Concordbank – і отримайте 8 % кешбеку з усіх оплат у крамницях квітів, ресторанах і кафе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зустрічайте весну з картками Concordbank – і отримайте 8 % кешбеку з усіх оплат у крамницях квітів, ресторанах і кафе

Особисті фінанси
32
Зустрічайте весну з картками Concordbank – і отримайте 8 % кешбеку з усіх оплат у крамницях квітів, ресторанах і кафе
Сьогодні команда CONCORDBANK запустила нову акцію, у якій кожен, хто розраховується картками Visa та Mastercard, отримує замість 1 % кешбеку цілих 8 %!
Напередодні свята весни та краси кожен власник картки нашого банку має змогу отримати кешбек 8 % з усіх оплат у крамницях квітів, ресторанах і кафе. Погодьтесь, чудовий привід, аби порадувати себе та своїх рідних. Зауважимо, що максимальний кешбек за кожною з категорій (магазини квітів, ресторани та кафе)* дорівнює 500 гривням.
Встигніть замовити найароматніші та найгарніші букети квітів для своїх чарівниць і забронювати найзатишніші містечка в улюблених закладах вашої пари або родини та отримати 8 % кешбеку з кожної проведеної транзакції.
Якщо ви досі не маєте картки Visa та Mastercard від CONCORDBANK, можете отримати її в найближчому до вас відділенні банку або замовити на сайті. Покваптесь, адже акція діятиме з 1 по 10 березня.
Про всі подробиці акції ви можете дізнатися в співробітника банку, звернувшись до цілодобової клієнтської підтримки CONCORDBANK за номером: (050)/(068)/(0562) 734 50 05 — телефонуйте, пишіть у WhatsApp, Viber або Telegram.
Розпочніть весну разом з нами та знаходьтесь на святковій хвилі весь час.
Святкуйте разом з командою CONCORDBANK!
*MCC (Merchant Category Code): ресторани, їдальні, кафе (5812); торгівля квітами (5193, 5992); бари, коктейль-бари, дискотеки, нічні клуби й таверни – місця продажу алкогольних напоїв (5813).
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас