Сергій Бочаров призначений Заступником Голови Правління Таскомбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Бочаров призначений Заступником Голови Правління Таскомбанку

Особисті фінанси
146
Сергій Бочаров призначений Заступником Голови Правління Таскомбанку
20 лютого Сергія Бочарова призначено на посаду Заступника Голови Правління ТАСКОМБАНКУ після погодження Національним банком України.
У складі Правління ТАСКОМБАНКУ Сергій Бочаров відповідатиме за напрямок обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу. До призначення на посаду Заступника Голови Правління він очолював Департамент розробки та розвитку продуктів малого та середнього бізнесу.
Сергій Бочаров закінчив Харківський національний економічний університет за спеціальністю «Економіка підприємства», має ступінь магістра.
Досвід роботи у фінансовій сфері – 15 років, 14 з яких на керівних посадах.
Банківську кар’єру розпочав у ПриватБанку на посаді менеджера з банківського обслуговування юридичних осіб.
Малий та середній бізнес є основою сильної економіки країни, саме тому нині одним з пріоритетів держави та банківського сектору є підтримка розвитку підприємництва в Україні, вважає Сергій Бочаров. За його словами, у банківській сфері цей сектор є одним із найбільш перспективних та цікавих. Своїм основним завданням банкір вважає створення сучасних банківських продуктів та сервісів, які б реально полегшувати життя бізнесменам та підприємцям, надаючи можливість розвивати власну справу.
«Банківське обслуговування бізнесу за останні кілька років помітно змінилося. Цифрова епоха вимагає від нас сучасних рішень, адже нинішні підприємці та бізнесмени стали більш вимогливими до банківських сервісів. Вони не хочуть витрачати час на черги в банках та паперову бюрократію. Сьогодні банкінг для малого та середнього бізнесу повинен бути доступним, швидким та головне — онлайн, — переконаний Сергій Бочаров. — Саме тому ми створили ТАС24 Бізнес — перший онлайн-банк, клієнтом якого можна стати не відвідуючи відділення та користуватись його послугами з будь-якої точки світу. І продовжимо запроваджувати нові сервіси, залучаючи провідні технології та кращі практики для задоволення потреб бізнесу й фінансування МСБ».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас