На FinAwards 2020 визначили найкращий мобільний банк України (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На FinAwards 2020 визначили найкращий мобільний банк України (фото)

Фінтех і Картки
2992
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
На FinAwards 2020 визначили найкращий мобільний банк України (фото)
Директор Finance.ua Сергій Віндерських вручає нагороду представнику ПриватБанку
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «Найкращий мобільний банк України».
Як вибирали? У цій номінації брали участь банки, що надають клієнтам – фізичним особам найкращий сервіс дистанційного обслуговування online особистих рахунків за допомогою смартфона або мобільного телефону. Для участі в конкурсі додаток мобільний-банк мав підтримувати такий мінімальний набір функцій як: управління лімітами по картці, контроль залишків по поточних рахунках, оформлення депозиту, оплата комунальних послуг, переказ коштів на рахунки в інших банках.
Хто ж кращі з кращих? Приз за найкращий мобільний банк отримав ПриватБанк. Друге місце дісталося monobank|проекту Universal Bank, а на третій позиції – мобільний банк від УкрСиббанку.
 
На FinAwards 2020 визначили найкращий мобільний банк України (фото)
Директор Finance.ua Сергій Віндерських вручає нагороду члену Правління ПриватБанку з питань електронного бізнесу Сергію Харитичу
Що цікавого і технологічного встиг ПриватБанк в 2019?
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас