Кав'ярні Starbucks в Китаї відновлюють роботу через відступ коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кав'ярні Starbucks в Китаї відновлюють роботу через відступ коронавірусу

Фондовий ринок
359
Американська Starbucks Corp., що володіє найбільшою в світі мережею кав’ярень, повідомила про відновлення роботи сотень своїх точок в Китаї, які були закриті в зв’язку зі спалахом коронавірусу.
Про це повідомляє The Wall Street Journal.
Головний виконавчий директор Starbucks Кевін Джонсон сказав, що на поточний момент на другому за величиною для компанії ринку функціонують 85% її кав’ярень, пов’язавши це з поліпшенням обстановки в Китаї.
Кількість нових випадків зараження в КНР знижується в останні дні, в той час як поширення епідемії в інших країнах набирає обертів.
За минулу добу в Китаї було виявлено 327 нових хворих, повідомив Держкомітет охорони здоров’я КНР. Це найнижчий показник з 23 січня.
“На тлі зниження числа нових хворих в Китаї ми бачимо ранні ознаки відновлення ситуації в регіоні”, – написав Джонсон у листі, на який посилається The Wall Street Journal.
Starbucks минулого місяцяповідомила про закриття більше половини з близько 4,29 тис. своїх кав’ярень в Китаї у відповідь на спалах коронавірусу. Наразі закритими залишаються близько 640 кав’ярень.
Раніше компанія попередила, що закриття кав’ярень негативно позначиться на результатах за другий фінансовий квартал і весь поточний фінрік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас