НАБУ розслідує можливі зловживання голови правління ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ розслідує можливі зловживання голови правління ПриватБанку

Фондовий ринок
1074
Суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро розслідувати можливі зловживання голови правління Приватбанку Петера Крумханзла, який нібито незаконно відсторонив на п’ять місяців працівника банку.
Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на постанову Вищого антикорупційного суду від 24 лютого.
За даними заявника, Крумханзл, можливо, вчинив зловживання своїм службовим становищем, яке полягало в незаконному відстороненні від роботи чиновника строком на 5 місяців. Цим він нібито завдав матеріальних збитків державі у вигляді заробітної плати, отриманої цією посадовою особою за час вимушеного прогулу в сумі близько 850 000 грн. Ця людина нібито була керівником напрямку Credit Collection. Можливо, йдеться про Максима Шевченка. Щодо нього було ініційовано службове розслідування.
Детектив стверджував, що з метою проведення розслідування виникла необхідність у здійсненні тимчасового доступу до документів, які перебувають у володінні Приватбанку, а саме: документів, що підтверджують роботу Шевченка в банку, матеріали службової перевірки та відомості про нарахування йому зарплати за період відсторонення від посади. Суд клопотання задовольнив.
За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас