Суд скасував рішення про визнання недійсним дозволу на будівництво ЖК "Патріотика на озерах" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд скасував рішення про визнання недійсним дозволу на будівництво ЖК "Патріотика на озерах"

Фондовий ринок
3382
Верховний суд України скасував рішення судів першої та апеляційної інстанції про скасування дозволу Державної Архітектурно-Будівельної Інспекції України (ДАБІ) на будівництво житлового комплексу “Патріотика на озерах” на житловому масиві “Осокорки Центральні” у Дарницькому районі Києва, видане ТОВ “Контактбудсервіс” та ТОВ “Будеволюція”, та направив справу на повторний розгляд.
Як повідомила пресслужба керуючого інвестиціями в будівництві житлового масиву Банку “Аркада” в середу, таке рішення Верховний суд виніс 26 лютого.
“Дозвіл на будівництво ЖК “Патріотика на озерах –
діє!.. Зазначене рішення означає, що повторний розгляд справи судом першої інстанції не перешкоджатиме діяльності забудовника”, – зазначено в повідомленні.
Раніше шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив скаргу ГО “Екопарк Осокорки” на рішення Окружного адмінсуду Києва від 7 листопада 2018 року про відмову скасувати дозвіл ДАБІ на будівництво ЖК “Патріотика на озерах”, виданий ТОВ “Контактбудсервіс” та ТОВ “Будеволюція”.
Як повідомлялося, в січні–2019 Київська міськрада ухвалила рішення розірвати договір оренди з ТОВ “Контактбудсервіс” – компанією-забудовником житлового масиву “Патріотика на озерах” в зеленій зоні на Осокорках в Дарницькому районі Києва.
За даними на сайті керуючого інвестиціями в будівництві житлового масиву Банку “Аркада”, ЖМ “Патріотика на озерах” є географічним продовженням “Патріотики”. Масив зводиться між озерами Тягле і Небреж.
Проєкт “Патріотики на озерах” включає 43 житлові будинки висотою 26-27 поверхів, лікарню, три школи, дитсадки (три окремо розташовані і три прибудовані), два ТЦ і додаткову інфраструктуру.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас