Apple працює над "великою" версією навушників AirPods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple працює над "великою" версією навушників AirPods

Технології&Авто
2036
Американська компанія Apple працює над over-ear версією навушників AirPods.
Американський блогер і аналітик Джон Проссер виявив інформацію про них в списку інвентаризації системи Target, американської мережі магазинів роздрібної торгівлі. І написав про це у своєму акаунті Twitter.
Apple тільки восени 2019 року випустила навушники AirPods Pro, які позиціонувалися як вдосконалена версія AirPods, випущених в 2016 році. Нові студійні навушники повинні стати конкурентними у вищій ціновій категорії і конкурувати з навушниками таких брендів, як Bose і Sennheiser. Крім того, вони можуть послужити альтернативою бренду Beats, який з 2014 року також належить Apple. Вартість “великих” навушників Apple може досягти $400. Зараз ціни навушників AirPods варіюються від $199 до $250, залежно від серії.
Поки що жодних технічних подробиць немає. Вони точно будуть бездротовими і швидко поєднуватимуться з іншою технікою Apple.
Розвиток і розширення лінійки навушників від Apple виглядає цілком логічним рішенням. Адже, згідно з інформацією Wedbush Securities, в 2019 поставлено 65 мільйонів AirPods, а в 2020 році ці показники можуть досягти позначки від 85 до 90 мільйонів пристроїв
Точна назва “яблучних” навушників також невідома. В системі Target вони іменовані як AirPods X. Крім того, в мережі фігурує ще один варіант назви – StudioPods. Зі зрозумілих причин, жодне з них не підтверджено офіційно. Як передає портал MacRumors, запуск нових навушників, як і інших продуктів Apple, повинен відбутися в першій половині 2020 року.
Крім навушників, з’явилася інформація, що оновлення чекає і інші продукти Apple. Наприклад, TV‌ приставку, iPod Touch і iPad. Будь-які подробиці щодо цих продуктів поки відсутні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас